Att renovera sitt badrum är ett väldigt roligt men kan också vara ett rätt rörigt projekt. Det är många yrkesgrupper som ska samordnas på liten yta och ett badrum kan kosta någonstans mellan 175 000 – 250 000 kronor beroende på storlek och materialval. I den här artikeln pratar vi mer om 3 aktörer i Jönköping som är behjälpliga i samband med att du ska renovera ditt badrum, då det är viktigt att välja en lämplig aktör vid alla typer av byggprojekt.

 

3 företag som renoverar badrum i Jönköping

  1. Badhuset: Renoverar främst badrum och är certifierade av Byggkeramikrådet.
  2. Härenstams: Utför många typer av renoveringsprojekt, så även badrumsrenoveringar.
  3. Interhem: Tillverkar badrums- samt köksmöbler, och samarbetar även med hantverkare.

Nedan pratar vi mer om de aktörer som precis nämnts i större detalj.

 

1. Badhuset i Husqvarna

Badhuset består av tre verksamheter; en badrumsbutik som är belägen i Jönköping, en e-handel inom samma tema samt ett installationsbolag för renoveringar av badrum. Installationsbolaget är certifierat av Byggkeramikrådet för såväl plattsättning som tätskiktsarbeten.

Badhuset ger dig även råd vid exempelvis val av duschkabin eller duschhörna, val av lämplig belysning och de har alltid ett fokus på att badrumsytan ska kunna nyttjas på ett effektivt sätt.

 

Läs mer: Krogprofil säljer sina restauranger.

 

2. Härenstams – en mångsysslare som även renoverar badrum

Härenstams grundades år 2007 av ett flertal elektriker, som snabbt kom underfund med att det är lämpligt att samla flera kompetenser under samma tak. Härenstams är behjälpliga vid alla typer av renoveringsprojekt, så även när det kommer till badrumsrenoveringar.

De har alla certifieringar som krävs för våtrum och tätskikt, vilket förvisso är ett krav vid badrumsrenoveringar. De beskriver själva även att de är mycket kompetenta när det kommer till att lyssna på kundernas behov och förtydligar även att de gärna vill bidra med egna designidéer.

 

3. Interhem – tillverkar möbler och hjälper till vid renoveringar

Interhem tillverkar både köks- och badrumsmöbler, men de är även behjälpliga såvida du ämnar renovera ditt badrum. De har även ett stort fokus på att alla badrumsdetaljer ska vara måttanpassade, vilket förvisso kan medföra ett högre pris för din badrumsrenovering.

Så fort du bestämt vilka badrumsdetaljer du vill ha, tillverkas de i Interhems fabrik i Habo, varpå de levereras inom 4 veckor. Interhem samarbetar även med hantverkare som kan hjälpa till vid renoveringsarbetet.

 

Läs mer: Nu sjunker elpriserna.

 

Tips: Anlita en samordnare för din renovering

Som ett avslutande råd vill vi påpeka att det är en god idé att renovera badrummet med Leadme. De erbjuder en helhetslösning som inkluderar tydliga offerter, kontakt med byggare samt visualisering av ditt nya badrum.

Nedan kan du ta del av bilder på ett renoveringsprojekt där Leadme deltagit i hela processen.