Det finns många krogar i Jönköping. Inne i city är det ett blomstrande liv med goda restauranger, cafeer med nybakade bullar och rykande färskt kaffe, pizzerior och snabbmatsställen. Det finns något för alla smaker och mat från hela världens hörn. Nu är det en av krogarna i city som har blivit sålda. Det kommer att ske en nysatsning och till och med namnet kommer att bytas på restaurangen.

Vi har tidigare skrivit en artikel om Hamdi, en krogprofil som säljer sina restauranger. Det handlar om två restauranger som han säljer, för att ha tid med den tredje som han ska hårdsatsa på. Det är kul när entreprenörer i Jönköping skapar lite bättre och finare restauranger och inte bra kör på och försöker ha så många som möjligt. Det är bättre med kvalitet framför kvantitet.

 

Då kan du äta på den nya restaurangen

När det kommer till ett datum för en nylansering så finns det ingenting klart än. Ägaren har själv sagt att det får ta den tiden som krävs, och att det är bättre att vänta några dagar extra för att få det perfekt snarare än att fokusera på att öppna snabbt. Vi uppdaterar sidan när restaurangen öppnar igen.