Företaget Ny position arbetar med att göra företag till attraktiva arbetsplatser. Bland annat genom sociala medier. Sector Alarm är en av arbetsgivarna som Ny position har hjälpt på vägen till att bli en attraktiv arbetsplats.

Att vara en attraktiv arbetsplats är något som är väldigt positivt, och viktigt i kampen om att hitta rätt personal. Personalen drar sig till de arbetsgivarna som erbjuden en bra arbetsplats för sina anställda, det finns det många studier på och det säger även sig självt.

 

Hitta rätt talang för positionen

Ny position handlar om att hjälpa företag med att fylla sina lediga positioner med bra människor. Och för att locka till sig bra människor så måste företaget vara bra. Ny position hjälper företagen att marknadsföra sig själva som bra arbetsplatser. Men det handlar inte om någon falsk marknadsföring, utan det handlar om företag som erbjuder en bra arbetsplats men där detta inte är känt för allmänheten.

Sector alarm är ett av de företagen som Ny position har hjälpt att marknadsföra sig och visa upp vilken bra arbetsplats det är. Det har i sin tur gjort att ansökningarna till Sector alarm har ökat. Och med fler ansökningar som kommer in är det större chans att någon av dem är den rätta för just den positionen.

Läs också: Artificiell intelligens är en nödvändighet som kan förändra hela samhället.