En fyraåring sa till sin ensamstående mamma: ”Mamma, jag vill ha en mormor att baka bullar med.” Mamman kontaktade hjälporganisationen Giving People med sin hjärtskärande önskan om en kärleksfull mormor till dottern.

 

Hjälp på ett par timmar från Giving People

Giving People är en hjälporganisation som arbetar för att inget barn ska behöva leva i utanförskap eller fattigdom. När de får in meddelanden från familjer så är deras mål att hjälpa till så snabbt som möjligt. Ibland så snabbt som på några timmar, men vanligtvis tar det ungefär ett dygn för hjälpen. Detta prioriteras dock beroende på hur akut det är, så barn som är i behov av akut hjälp får det oftast inom ett par timmar.

 

Senaste nytt: Jkpg News läggs ned.

 

Mammans egna ord till Giving People

– Det gjorde så ont i hjärtat att höra det för jag vet själv hur fint det var att växa upp med kärleksfulla farföräldrar och hur värdefullt det var för mig. Jag önskar att mina flickor också kunde ha nån fin äldre person som de kom att betyda mycket för och tvärtom.

– Det är tungt att inte ha föräldrar, att barnen inte har morföräldrar och att inte vara en del av en familj, med allt vad det innebär. Det finns inget jag önskar mer än att mina flickor kunde ha någon äldre fin person som kunde ge dem sin tid, värme, vishet och omtanke som en mormor eller mormor och morfar kan, skriver mamman.

 

Läs också: Barnvaktsjätte öppnar i Jönköping.