Jönköpings Södra kan inte spela på sin ordinarie hemmaplan under premiären på lördag, istället flyttas matchen till Borås. Skicket på Stadsparksvallen i Jönköping duger inte för att Jönköpings Södra ska kunna spela på den. Det är ett tråkigt besked som kom och som betyder att J Södra inte kan spela på sin hemmaplan under premiären.

Läs också om den dubbla värvningen som J södra gjorde av både spelare och tränare.

 

J Södras evenemangsansvarige är besviken

Sebastian Lagrell som är J Södras evenemangsansvarige har sagt i en kommentar: – Klart att jag är besviken. Vi kan inte erbjuda våra sponsorer och supportrar en match på hemmaplan, det är inte speciellt kul.

Och det är inte bara Sebastian Lagrell som är besviken. Både supportrar och spelare i J Södra tycker att det är tråkigt att det blev såhär. Men samtidigt är det viktigt att inte gräva ner sig i det negativa utan att istället blicka uppåt och framåt för att göra det så bra som möjligt. Planen går inte att spela på, och det är fantastiskt att det då finns en annan plan att spela på. Det gäller att se de positiva. Eftersom att det är en besvikelse för spelarna så är det extra viktigt att fansen är där och stöttar på bästa möjliga sätt för att föra laget till en vinst.