Sport

På denna sida finns statistik och nyheter som rör sport som sker runt om i hela landet. Men självklart är fokusen på den sporten som spelas i Jönköping och Östergötland.

Några av våra sportnyheter inkluderar den om Joukov flyttar till Jönköping och letar ny klubb i Sverige. Han är en spelare som har spelat i KHL under många säsonger men nu ville hem till trygga Sverige för att ge sina barn en trygg uppväxt. Valet föll på Jönköping då han gillar staden plus att det är nära till hans föräldrar.

 

Omfattande nyheter

Vi har även rapporterat om den vackra gesten där fansen från Brynäs hyllade Stefan Liv bland annat genom att lämna blommor på hans grav. Stefan Liv dog tragiskt i en flygplansolycka när han och hela hans lag satt på planet och det störtade.

Hos oss finns även skadeläget för spelare och vi har rapporterat om spelarna kan spela nästa match eller inte. Hur trupperna ser ut och vilka som blir borta från spel. Bland annat var vi en av de första att rapportera om HV71s mardrömsbesked efter Berglunds skada.